Tek Gündem BOYKOT

Tek Gündem Boykot

Tek Gündem Boykot

7 Ekim olayları başladığı günden bu yana sosyal medyaya girmeye korkar olduk. Akıl ve hafsalanın alamayacağı bir çok şey gördük. Kinle dolduk, ağladık adeta parçalandık.

Kimimiz için dünya bir ıstırap yeri iken, kimimiz hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti.

Fakat kimileri vardı ki esfele safilin denilse yeriydi.

Ne dediler bunlar?

”Sen mi devireceksin koskoca şirketleri?”

”Bu iş öyle olmaz.”

”Madem bunlar suçlu o zaman devlet boykot etsin sana mı kalmış?”

Ve bunlar gibi daha bir çok safsata!

Evet kardeşim bizlere kaldı. Hayber’in fethinden çıkardığımız o kutlu mesajı bugün uygulamak bize kaldı. Hz. İbrahim için yakılan ateşe bir damla su taşıyan hayvanlardan kalan ders bize kaldı.

Güçsüz omuzlarımıza rağmen yapabileceğimiz en küçük işten kaçmamak bize kaldı. Bugün İsrail bağlantılı, destekçisi bir firma kazanmasın diye aldığımız suyun hesabını yapmak bize kaldı. Alternatif’ini seçmek bize kaldı.

Bu ülkede Sturbucks’a gidip ”küçük boy bebek kanı alabilir miyim?” diyerek şaka yaptığını sanan insan müsveddelerine karşı ezilmemek, dik durmak, ”Kınayıcının, kınamasından korkmamak” bize kaldı.

Bu amaç ve niyetle sitemizde ”Tek Gündem Boykot” diyoruz. Sizlerin desteğinizi içtenlikle bekliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızda paylaşım yapmak çok etkilidir. Fakat burada kolektif bir havuz oluşturmanın yerini tutmayacak. Bu çalışmaya başlamadan önce bazı dostlarımız; bunlar zaten yapıldı dediler.

Bütün yapılan güzel işlerin destekçisiyiz. Fakat yapıldı diye yapmamak sorumluluktan kaçmak olur. Güzelliklere bir güzellik daha katma derdindeyiz. Gelin Boykot’u küçümsemeyelim. Bir paragraf dahi olsa yazılarınızı paylaşalım, fikirlerimizi, dualarımızı, inancımızı, temennilerimizi azmimizi yineleyelim.  haberinolsunkocaeli.com’u tamamen boykot’a ve zulmü duyurmaya adayalım. En azından bu uğurda taş üstüne bir taş koyalım.

Bu uğurda bize destek veren tüm STK’larımıza, bağımsız yazacak yazarlara, benimde bir haberim olsun diye yazı gönderecek herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Yazılarınızı aşağıdaki link üzerinden bizlerle paylaşabileceğiniz gibi, haberinolsun41@gmail.com adresine mail yoluyla da paylaşabilirsiniz.

https://forms.gle/z6dkWdcB7VHKWf4d7

Daha fazla kişiyle paylaş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL