Ekonomi

Genç Müsiad, Seyir Mobil’e Teknik Gezi Düzenledi

Genç Müsiad, Seyir Mobil’e Teknik Gezi Düzenledi

GENÇ MÜSİAD KOCAELİ, TÜRKİYE’NİN İLK 500 BİLİŞİM ŞİRKETİNDEN %100 YERLİ VE MİLLİ SERMAYE GÜCÜYLE KURULAN KOCAELİ’NİN MARKASI SEYİR MOBİL’DE

Genç MÜSİAD Kocaeli Şubesi, lise ve üniversite öğrencileriyle birlikte Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketinden olan Kocaeli’nin markası Seyir Mobil’de ‘’Teknik Gezi, Tecrübe Paylaşımı ve Staj Fırsatı’’ etkinliğine imza attı. Gezide iş hayatındaki başarılar ve tecrübeler üzerine Seyir Mobil Genel Müdürü Yakup Küçük, Genel Müdür Yardımcısı Ümit Aytekin ve Bilgi Teknolojileri Direktörü Sefa Aydaş ile panel gerçekleştirildi.  İş ahlakı, yöneticilik, başarı, pazarlama stratejileri, ARGE ve yazılım dünyası konuları üzerinde konuşuldu. Etkinliğin ardından gerçekleştirilen teknik geziyle öğrenciler, araç takip sistemlerinin üretiminin ve yazılımlarının hazırlandığı tesisi yakından inceleme fırsatı buldular.

Teknik geziyle ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Emrullah Yolasığmaz; ‘’Ülkemizin geleceğine yönelik beslediğimiz güçlü umudun en büyük dayanağı olan gençlerimizi, bu ve benzer kıymetli organizasyonlarla geleceğe hazırlamanın bilinci içerisindeyiz. Çünkü biliyoruz ki gençlere inanmaktan ve onlara destek vererek hayata atılmalarına vesile olmaktan daha güzel bir yatırım yok. Bütün imkanlarımızla gençlerimizin yanında olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Nazik ev sahipliği için Seyir Mobil Genel Müdür’ü Yakup Küçük Bey’e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Daha fazla kişiyle paylaş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL