Dünya

Bozulmuş Tevrat’a Göre Katliamlar!

Bozulmuş Tevrat’a Göre Katliamlar!

İsrail, dünyada bir çok insanın hayal bile edemeyeceği bir gaddarlıkla zulmünü her geçen gün daha da artırıyor. Yahudilerin kendilerini inanç temellerinde herkesten üstün ırk olarak belirtmesini bir çoğumuz biliyoruz. Peki; Yahudilerin bunca katliam ve soykırımı bir ibadet şuuru ile gerçekleştirmesinin temelinde ne yatıyor olabilir?

Gelin tahrif edilmiş tevratta yer alan bazı ayetlere bakalım;

 


YAVRULARI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE PARÇALANACAK.

Yavruları gözlerinin önünde parçalanacak, evleri yağmalanacak, kadınların ırzına geçilecek.   (İşaya: 13 / 15-16)

 


Çocuktan emzikte olana her şeylerini yok et!

“Onların her şeylerini tamamen yok et, va onları esirgeme, erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür.” (I. Samuel, bab 15, ayet 3, s 286)

“Hem yiğidi, hem kızı, emzikteki çocukla, ak saçlı adamı, dışarıdan kılıç ve içeriden dehşet telef edecek. Hasımlarından öç alacağım; ve benden nefret edenlere ödeyeceğim.” (Tesniye, bab 32, ayet 25, s 211)

“Onları tamamen yok edeceksin, onlarla ahdetmeyeceksin, onlara acımayacaksın.”
(Tesniye: 7/1-3)

 


Seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım

“Ve İsrail onun mirasının sıptıdır; ismi orduların rabbidir. Sen benim topuzum ve cenk silahımsın; ve seninle milletleri kıracağım: ve seninle ülkeleri helak edeceğim. Ve seninle atı ve binicisini kıracağım. Ve seninle cenk arabasını ve binicisini kıracağım; ve seninle erkeği ve kadını kıracağım; ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım; ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım; ve seninle valiyi ve kaymakamı kıracağım.” (Yeremya, bab 51, ayet 19-23, s 777)

 


Rahimdeki çocuğa bile acımayacaklar

“Ve yayları gençleri yere çalacak ve rahmin semeresine acımayacaklar, gözleri çocukları esirgemeyecek.” (İşaya: 13/15-1)

“Ve gömülmeyecekler; toprağın yüzünde gübre gibi olacaklar; leşleri de yerin canavarlarına ve göklerin kuşlarına yem olacaklar.” (Yeremya, bab 26, ayet 4, s 739)

“İhtiyarı genci ve ere varmamış kızı ve çocuklarla kadınları helak için vurun, gözünüz esirgemesin, ve acımayın.” (Hezekiel, bab 9, ayet 5-6, s 794)

 


Kan İçin!

“Et yiyin, ve kan için, yiğitlerin etini yiyecekseniz ve dünya beylerinin kanını, koçların, kuzuların, ve ergeçlerin, boğaların kanını içeceksiniz. Hepsi Başanın semiz hayvanlarıdır. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.” (Hezekiel, bab 39, ayet 18-20, s 828)

“Sizi kılıcın kısmeti edeceğim ve hepiniz boğazlanmak için eğileceksiniz.” (İşaya, bab 65, ayet 12, s 722)

“Ve öldürülmüş olanları dışarı atılacaklar ve leşlerinin kokusu çıkacak; ve kanları ile dağlar eriyecek.” (İşaya, bab 34, ayet 3, s 697)

 


Kenan Diyarı, yani Filistin

“Ey Kenan, Filistinliler diyarı, Rabbin sözü size karşıdır; seni yok edeceğim, öyle ki artık sende oturan kimse olmayacak.” (Tsefenya, bab 2, ayet 5, s 887)

“Ve senin kökünü kıtlıkla öldüreceğim ve arta kalanların öldürülecek. Ulu ey kapı, Feryat et şehir, baştan başa ey Filistin, eridin…” (İşaya, bab 14, ayet 3-31, s 694)

“Onları kasaplık koyunlar gibi ayır, ve öldürme günü için onları hazırla.” (Yeremya, bab 12, ayet 3, s 736)

“Acıklı ölümlerle ölecekler, onlar için dövünen olmayacak.” (Yeremya, bab 16, ayet 4, s 739)

“Ele geçen her adamın gödesi delik deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak, evleri çapul edilecek ve karıları kirletilecek.” (İşaya, bab 13, ayet 15, s 683)

“Mülklerini alacağımız milletlerin yüksek dağlar üzerinde, ve tepeler üzerinde, ve her yeşil ağaç altında ilahlarına ibadet ettikleri bütün yerleri mutlaka harap edeceksiniz.”
(Tesniye: 11/23-25)

“Ve her duvarlı şehri ve her seçme şehri vuracaksınız, ve her iyi ağacı keseceksiniz, ve bütün su kaynaklarını kaplayacaksınız, ve her iyi tarlayı taşlarla bozacaksınız.” (II. Krallar, bab 3, ayet 19, s 370)

Şimdi bütün erkek çocukları ve erkekle yatmış kadınları öldürün. Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın.  (Çölde Sayım: 31 /17-18

 


Suriye

“Suriyelileri bitirinceye kadar Afekte vuracaksın.” (II. Krallar, bab 13, ayet 17, s 383)

 


Dünya İsrail karşıtı tüm söylemleri sansürlüyor

“Sana karşı yapılan hiç bir silah işe yaramayacak; ve hükümde sana karşı kalkan her dili suçlu çıkaracaksın.” (İşaya, bab 54, ayet 17, s 714)

 

 

 

Kaynak:

https://www.angelfire.com/nd/Goldenage/katliam.htm

TEVRAT’TA KATLİAM EMİRLERİ

Daha fazla kişiyle paylaş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL